Kosmický event ve Wroclawi

Dnešní den, 6. listopad, je pro blázny hledající tisíce ukrytých krabiček po celém světě velkou událostí. Právě dnes je jeden travel bug (putovní předmět, co koluje z kešky do kešky) na cestě do vesmíru. Kačeři (tedy lidé, hrající tuto celosvětovou hru) ve Wroclawi se rozhodli tento pro geocaching významný den oslavit po svém. Uspořádali event v místním pivovaru na Rynku, a tak jsem se rozhodla, že se za nimi půjdu podívat.

Logbook eventu
Sešlo se nás necelých dvacet. Někteří si dali pivko, jiní pořádné pivo (viz foto) a po chvíli už jsme si vzájemně příjemně povídali. Já jsem potrénovala svoji polštinu (jak já říkám česko-rusko-polštinu), ale bylo to moc milé. 

Když pivo v pivovaru, tak pořádné

Účastníci setkání
Asi po dvou hodinách naše řady prořídly. Se těmi, co zůstali, jsme se rozhodli odlovit trochu kešek nedaleko. Hlavně ty, co jsou na ostrovech, poněvadž ty jsou trochu "líp" schované. Nakonec jsme, díky vzájemné spolupráci, našli všechny, co jsme chtěli. V deset jsme se rozloučili, ale domluvili jsme se, že se určitě ještě na nějakém tom eventu ve Wroclawi určitě do konce roku potkáme.

Žádné komentáře: