Vánoční setkání s polskými "kačery"

Kdekdo už ví, že se nebavím jen sbíráním cukrů, ale že s Jirkou také v rámci našich výletů "lovíme kešky", tedy hledáme krabičky, uložené na zajímavých místech, a zpestřujeme si tak putování nejen po naší vlasti. V Polsku už je geocaching (název hry) také dosti populární a jeho hráči (v česku zvaní "kačeři") se občas setkávájí při různých příležitostech.
Vánoční čas je určitě také důvodem k setkání se všemi, které máme rádi. A protože jsem si mezi polskými sběrateli kešek našla spoustu přátel, tak jsme se sešli na eventu, tentokrát na wroclawském Rynku, popili svařák, poklábosili a popřáli si pěkné svátky. Objevil se tam i jeden český student-kačer, ale já jsem trénovala poctivě polštinu a ono po tom svařáku se stejně mluvilo polsky hned lépe... :-)
Setkání bylo opět "bardzo fajne", dostala jsem naše první polské CWG, tedy vlastně PWG (Polish wood geocoin, tedy dřevěnou pamětní minci hráčů geocachingu), i když vyrobené v Děčín. Možná se po novém roce zase sejdeme. A společně vyrazíme na nějaký ten keškový lov.

Účastníci vánočního setkání

Žádné komentáře: